همکاری با ارزش آفرینان
در بخش اشتغالزایی جهادی، بنا بر آن است که در لبیک به مطالبات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با تکیه بر تعهد و سرمایه اجتماعی سمن ها و تشکل های جهادی، از منابع و امکانات موجود بهینه ترین استفاده صورت گرفته و کسب و کارهایی سودآور و کم سرمایه بر و در عین حال با بالاترین ضریب اطمینان در مناطق روستایی محروم کشور، به نفع اهالی مستضعف این مناطق دایر گردد؛ کسب وکارهایی که البته فراتر از اهداف مادی و اقتصادی، در نهاد خود اهداف فرهنگی و اجتماعی را دنبال می کنند.
تحقق این اهداف عالیه و طی مسیر پر فراز و نشیب ایجاد اشتغال پایدار و مولد در روستاهای محروم کشور، علاوه بر اراده و تعهد جهادگران، مستلزم تعاون و مشارکتی ملی و فراگیر (در تمامی اقشار جامعه) است.
از شما خیراندیش ارجمند نیز دعوت می کنیم تا در این مسیر یاور و همراه ما باشید.
با حضور شما دیگر تنها نیستیم.
یکی از بزرگترین چالش های عرصه نوظهور جهاد اقتصادی و اشتغالزایی، غربت و ناشناختگی این بخش از حرکت های جهادی در بین اقشار مختلف جامعه است. بقا و توسعه این عرصه و این گفتمان -که اتفاقاً نیاز مبرم و ضروری امروز جامعه اسلامی ایران است،- به مراتب مستلزم مستندسازی، ترویج و فرهنگ سازی است. این امر با همت و مشارکت فراگیر صاحبان و دست اندرکاران رسانه میسر خواهدبود.
در پروژه های اشتغالزایی بسیار مهمتر از فعالیت های درون منطقه ای، اقداماتی است که در سطوح فرامحلی و در بخش ستاد اجرا می شود.
اقداماتی ازجمله خرید مواد اولیه کسب و کارها، بازاریابی و فروش محصولات، رایزنی های اداری، تامین کتب و محتوای فرهنگی و آموزشی، شناسایی و ارتباط گیری از نمونه های موفق کسب و کار و … از جمله فعالیتهای قابل تعریف در این بخش است.
ابعاد فرهنگی و اقتصادی در الگوی اسلامی– ایرانی پیشرفت، همواره دو بال جدایی ناپذیر بوده و هستند. لذا از کلیه فعالین و نهادهای فرهنگی و نیز مبلغین و روحانیون ارجمند صاحب ایده و صاحبنظر در عرصه الگوسازی پیشرفت فرهنگی- اقتصادی، دعوت می شود، که در تحقق این آرمان مقدس، ما را یاری نمایند.
صنعتگران و هنرمندان، صاحبان حرف، اساتید و مربیان رشته های مختلف فنی و حرفه ای، می توانند در اشاعه و آموزش حرفه و تخصص خود در سطح مناطق روستایی یاریگر جهادگران باشند.این دانش و تخصص ارزشمندترین سرمایه برای کسب و کار است و زکات آن نیز اشاعه آن است.
اساتید،کارشناسان و صاحبنظران بلحاظ سابقه علمی و تجربی می توانند در زمینه شناسایی فرصتهای شغلی مناسب و سودآور، تدوین طرح های کسب وکار، شناسایی دستاوردهای جدید وتکنولوژیک قابل استفاده در کسب وکارهای-روستایی، ارائه راهکارهای کاهش هزینه های تولید وفروش و … به عنوان مشاور فنی و اقتصادی با گروه های جهادی همکاری نمایند.
مشارکت مالی خیرین، سرمایه گذاران و جهادگران در پیشبرد طرح های اشتغالزایی جهادی به 3 شیوه به شرح ذیل امکانپذیر است:
فرم همکاری با ارزش آفرینان